Meny

Birger Wilhelmsen Separatutstilling
Dette blir spennende! Vi holder en separatutstilling med Birger Wilhelmsen med åpning torsdag 26. august 2021 klokken 18.

Birger Wilhelmsen f.1969

Bor og arbeider i Moss. Har arbeidet som kunstner siden 1992. Utdannet i tegning og maleri fra Mølla kunstskole. Studert kunstvitenskap ved universitetet i Karlstad,Sverige. Han har hatt en rekke utstillinger i Norge og Sverige bl.a Galleri Cornelius, Moss kunstforening, Kil konstförening, Värmlands museum m.fl. Har i tillegg permanent utstilling i eget galleri på Carlberg gaard i Moss.

«Jeg maler for det meste på fatformer fordi jeg liker hvordan de fremstår som objekter på veggen og fanger lyset på en annen måte enn tradisjonelle malerier. For meg handler maleprosessen om å forene de figurative og abstrakte elementene. I tillegg til fat og malerier lager jeg også trykk. I disse blander jeg ulike teknikker. Som regel starter de som en tegning i et tradisjonelt medium (kulltegning, blyanttegning e.l ) for så å jobbe videre med de digitalt.»

«Save the date»

Klikk her å gå rett til Birger sin side i vår nettbutikk.

Noen av maleriene i nettbutikken kommer på salg på utstillingen. Her er et av arbeidene som ikke er helt ferdig, men som kommer på utstilling i august!

Birger Wilhelmsen Ung kvinne

Birger Wilhelmsen Ung kvinne