Meny

Hanne Tharaldsen

HANNE THARALDSEN har hatt en lang karriere som kunstner og fotograf. Hun var blant de aller første som begynte å kombinere fotografi med maleri, tidlig på 1990-tallet. I dag jobber hun med fotobasert maleri og detaljrike fotocollager.

Som kolorist benytter hun seg av sterke farger og symboler for å skape sine drømmeaktige scenarioer, ofte med utgangspunkt i mytologi eller yogafilosofi. Bildene hennes er befolket av gudinner og vesener fra en annen verden – og snakker første og fremst til det underbevisste, til sjelen og hjertet.

Hanne Tharaldsen har blant annet deltatt på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen og Norske Bilder (Galleri Brandstrup). Hun er representert av en rekke gallerier og stiller jevnlig ut. I 2014 hadde hun ansvaret for hele utsmykningen av det nye hovedkvarteret til Yara International ASA i Oslo. I 2017 utkom hennes første kunstbok; Patanjalis Yoga Sutra, på Aschehoug Forlag.
Se Hanne Tharaldsen sine bilder ved å klikke her

Hanne Tharaldsen er medlem av NBK, BOA, UKS og FFF.
Galleri GRAFF åpner utstilling med Hanne Tharaldsen 23. mai 2019 klokken 18.00. Dette er i forbindelse med Askim Kommunes «Den kulturelle spaserstokk» Velkommen

Hanne-Tharaldsen