Meny

Velkommen til separat utstilling med Heidi Bjerkland
Åpning torsdag 9. juni klokken 1800
Heidi er til stede på åpningen. Enkelservering.

Heidi forteller: «Jeg maler for det meste intuitivt, på følelser. Fra start til slutt. Et maleri endre seg i mange forskjellige retninger. Noen bilder har jeg i tankene fra start, andre vokser frem underveis. Jeg har alltid vært en kreativ person. Et sterkt behov for å skape noe, har vært en stor del av mitt liv. Jeg er nysgjerrig på å utforske kontraster, bevegelser og fargeharmonier. Det jeg liker veldig godt med kunsten, er den enorme muligheten og friheten til å uttrykke nye ideer, og til å utforske forskjellige materialer. For det meste maler jeg store malerier. Maleriene blir til med mange forskjellige lag, ofte med en blanding av grove flater, tykke og tynne strøk, og med forskjellige fargeharmonier. Jeg bruker pensel, svamp, klut, papir, vann og mange forskjellige materialer, for å skape dybde og struktur.

Det begynner ofte med kaos og ender med kontroll.»

Velkommen!