Meny

Kjære kunde.
Vi håper du yter sommer og sol!
Vi holder nå åpent fra 10-16, tirsdag til og med fredag. Lørdag fra 10-14

Vår nettbutikk er selvsagt åpen.

Du kan nå Iren og Ingrid på telefon. Og vi håper, at om du trenger en gave eller har sett noe i vinduene våre du ønsker å handle, at du ringer oss. For vi er ikke syk og kommer gjerne til galleriet og hjelper deg utenom de korte åpningstidene.

Hold deg frisk. Håper vi sees snart!
Med vennlig hilsen Iren, Sissel og Ingrid

Kontaktinfo:
Iren tirsdag og torsdag 92 41 64 42
Ingrid onsdag og fredag 91 38 93 88
Epost: post@gallerigraff.no
Facebook og Instagram

 

Om oss
Velkommen til Galleri GRAFF!
Vi holder til i Guderudgata 3 (tidligere Storgata) i Askim.

I begynnelsen av Gågata, rett ved jernbaneovergangen.
40 minutter med tog eller buss fra Oslo.

Ordinære åpningstider

Mandag stengt, tirsdag til fredag 09-17 og lørdag 10-15. 

Eller etter avtale. Ta kontakt med Iren på 924 16 442 eller Ingrid på 913 89 388

Firmaet har eksistert siden 1964, da under navnet Askim Ramme og Glassmesterforretning. Siden ble det endret til Glassmester P. Graff og igjen endret til Galleri GRAFF, som det i dag heter.

Galleri GRAFF består av et nytt, moderne innrammingsverksted med nye maskiner. Den nyeste anskaffelsen er, en Gunnar Aiox datastyrt passepartout skjærer. Vi har mange års erfaring, og vi bruker den beste kvaliteten i materialene.  Vi har en avdeling med godt utvalg i kunstnermateriell, og et vennlig og lyst galleri. Vi tilbyr et bredt utvalg av kjente kunstnere, og vi arrangerer  kollektiv og separat utstillinger jevnlig. Av tidligere utstillinger kan nevnes: Jan Aunvik, Thomas Knarvik, Hanne Wewer Melby, Trygve Fjell,Jarle Rosseland, Jan Brænde, Stig Andresen, Harald Kolderup, Nico Widerberg, Gunn Vottestad, Gunilla Holm, Ørjan Righard, Jon Olav Helle, Elling Reitan, Eva Langås, Wanda Hareim, Bjørg Thorhallsdottir, Dang van Ty, Kari Middelton, Svein Rosseland, Bjørg Thorhallsdottir, Ole Dørje, Bente Aarskog, Ingunn Dahlin,

Et stort utvalg av glass og brukskunst har vi også. Der er Elin Brudvik, Dag Bratsbersengen, Vibeke Åmli, Ylva Storm, Nina Rukan,  Ingunn Dahlin, Marie Øverby, Astrid Munch, Vigdis Wicklund, Lysverket, Knappstad Glass, Øyvind Tingleff godt representert i galleriet. Vi er stolte av og si at vi er et av de beste galleriene i Østfold!

Av oss som jobber her er det Ingrid og Iren som eier halvparten hver og Sissel som er eksperten på rammeverkstedet. Mi jobber som ekstrahjelp. Velkommen til oss i Askim, på Facebook, Instagram og i vår nye nettbutikk

Våre ordinære åpningstider er: Mandag stengt, tirsdag til fredag 0900-1700, torsdag 0900-1800 og lørdag 1000-1500.

Foto er tatt av Studio CB og filmen som du kan se her, er laget av Fotograf Jonas Ingstad våren 2017

Våre kjøpsvilkår finner du her