Meny

Orion Righard Separatutstilling Vi har gledet oss veldig til å holde en separatutstilling med Orion Righard igjen. Hans kunst har et stort publikum hos oss!

Men det blir dessverre ingen vanlig åpning denne gangen!
Gjeldene regler i Indre Østfold Kommune gjør det forbudt å holde et arrangement.
Dette må vi respektere.
Du kan se utstillingen tirsdag til fredag 10-16 og Lørdag 10-14
Utstillingen henger til og med 1. mai. Om du ønsker en privat visning utenom våre åpningstider, ta kontakt. Vi har og mulighet til å gi deg en digital visning.

Orion Righard er født i Lomma i Sverige i 1969, og begynte sin kunstutdannelse i 1987. Han har studert kunst ved en rekke akademier og universiteter i Europa. Orion har og bodd og vært utøvende kunstner flere steder, men for oss i Østfold, er Høytorp Fort det nærmeste.

Orion Righard bor nå i Spania, men tar ofte turen til Sverige, Norge og Indre Østfold. Vi håper at den tiden kommer snart igjen, at han og familien kan reise til og fra som dem vil.

Han er kjent for sine konger og arbeider med maleriet i kombinasjon med tekst. Det er små setninger i dialog med den tynne skjøre kongen og den lille prinsen.
Orion Righard hadde en flybillett til Norge for å være med på utstilling hos oss. Men den ble kansellert. Ikke overaskende med det var jo lov å håpe.

            

Orion stiller denne gangen ut maleri, tegning på papir og grafikk. Mange nye bilder som du kan glede deg til å se. Disse fotoene av originale arbeider er dessverre ikke optimale!!
Klikk her om du vil se grafikken til Orion

Vi må selvsagt ha et forbehold om vi kan holde utstilling åpen for publikum. Vi vil alltid følge FHI og IØ Kommune sine regler.