Meny

Mitt bildeuttrykk starter med fotografier tatt på mine reiser og av modeller som jeg har kjennskap til. En helhet blir skapt av personer, steder og objekter for å formidle en tanke, en tilstand, et minne eller en følelse. En sammenfiltring av hendelser og personer danner nye historier, nøye regissert av meg, men ikke så ulikt livets tilfeldigheter. Gjennom manipulasjon og bearbeiding av en fotografisk sannhet, fremkaller jeg mine historier og minnefortellinger i kunstverkene mine. Disse er uttrykk for mine opplevelser, tanker og følelser rundt det å være menneske.

«Silketrykkene mine blir til gjennom digital bearbeiding av fotografier. Disse trykkes så lagvis på papir / tre/ plexi som jeg ofte maler eller sprayer før, under og etter trykke prosessen. Dette gjør at hvert bilde blir unikt.»

Hilde er tilstede på åpningen. Enkel servering.
Velkommen!

Få en sneakpeak av Hilde Rosenberg Barmani sine bilder her. Du kan kjøpe på nett når det passer deg.

Galleri GRAFF AS
Storgata 3, 1830 Askim
Telefon 69887374 post@gallerigraff.no
www.gallerigraff.no Følg oss på Instagram og Facebook

Våre åpningstider er: Mandag stengt, tirsdag til fredag 0900-1700, 
torsdag 0900-1800 og lørdag 1000-1500. Utstillingen henger til og med 16. mars.
På utstillingsåpningen er vi åpent så lenge vi har gjester!